Ville jeg vinde penge hvis jeg oddsede (stor)favoritholdet hver gang?

Hvis man nu oddsede på FC Barcelona eller på et andet tophold hver gang de spillede kamp, undtaget når de spillede mod et andet tophold, ville man så vinde eller tabe penge, og hvor mange?

Tabe penge er jo nok det mest logiske svar, men skal oddset så ikke give meget mindre igen på favoriten, hvis de skal køre med overskud?
spurgt af anonymt
  

1 Svar

0 stemmer
Der tjenes nok flest penge, på de kampe som ikke slutter med favoritsejr. Det er dem selskaberne lever af, dem som ikke spiller på favoritterne.

Du kan sagtens finde en metode som kan slå bookmakerne. Gør som i roulette og spil på kampe der er meget tæt på odds 2.0

Hvis du spiller kr 50,- og taber, så finder du en kamp til samme odds og satser kr 100,- Taber din favorit en gang mere, så dobler du igen indsatsen, til du vinder.

Nu har du vundet den oprindelige indsats (kr 50,-) og går nu tilbage til at spille kr 50,- på en 2.00 favorit osv osv.

Man vinder ikke så meget, men metoden er ret sikker og man kan starte lavere end kr 50,-

Desuden er chancen for at en odds 2.0 favorit, vil komme hjem, ganske stor, så beløbene behøver ikke at blive så store, men man må ikke bryde systemet.

Samme metode kan bruges på rouletter, lige - ulige, rød - sort. Der skal bare være 50% chance for fordobling af indsatsen, så vil en gevinst altid give dig start indsatsen som endelig pris :)
besvaret af anonymt
...