Hvad er True Wireless?

Ad Blocker opdaget

Vores website drives af indtægten fra annoncer. Overvej venligst at slå din Ad Blocker fra og støt vores hjemmeside.

“True Wireless” (ofte forkortet som “TWS”) refererer til trådløse audioenheder, såsom ørepropper eller hovedtelefoner, der ikke har nogen fysiske kabler, der forbinder de to ørepropper eller hovedtelefonerne. Dette betyder, at der ikke er nogen ledning, der går mellem venstre og højre øreproppen eller hovedtelefonen, og de er normalt designet til at sidde uafhængigt i hvert øre.

True Wireless-enheder forbinder normalt til en lydkilde, såsom en smartphone, tablet eller bærbar computer, ved hjælp af trådløs teknologi som Bluetooth. Fordelen ved True Wireless-enheder er, at de giver øget bevægelsesfrihed og bekvemmelighed, da brugeren ikke er bundet af kabler, og de er derfor populære til aktiviteter som træning, rejser og hverdagsbrug.

True Wireless-høretelefoner er blevet stadig mere populære og er tilgængelige fra mange forskellige producenter med en bred vifte af funktioner og prisklasser. De tilbyder normalt også funktioner som berøringskontrol, indbygget mikrofon til opkald og opladningsetuier, der fungerer som både beskyttelse og opladning til enhederne.

Hvad er forskellen på trådløs og ægte trådløs?

Forskellen mellem “trådløs” og “ægte trådløs” (True Wireless) er primært relateret til, hvordan de to begreber refererer til trådløs teknologi i forbindelse med audioenheder som hovedtelefoner eller ørepropper:

Trådløs

Når vi taler om “trådløse” audioenheder, refererer det normalt til enheder, der er trådløse i den forstand, at de ikke kræver en fysisk kabelforbindelse til en lydkilde, såsom en smartphone eller en computer. Disse enheder bruger typisk Bluetooth eller andre trådløse teknologier til at oprette forbindelse til lydkilden.

Ægte trådløs (True Wireless)

Ægte trådløse enheder, ofte forkortet som “TWS,” er en underkategori af trådløse enheder. Ægte trådløse enheder er karakteriseret ved, at de ikke kun er trådløse i forhold til lydkilden, men de har heller ingen fysiske kabler, der forbinder de to ørepropper eller hovedtelefoner. Dette betyder, at de to ørepropper eller hovedtelefoner er uafhængige enheder, der er placeret i hver øre uden behov for en ledning eller et nakkebånd, der forbinder dem.

Så den væsentlige forskel er, at “trådløse” enheder kan have en ledning eller et nakkebånd, der forbinder de to ørepropper eller hovedtelefoner, mens “ægte trådløse” enheder er helt uden fysiske forbindelser mellem venstre og højre øreproppen eller hovedtelefonen. Ægte trådløse enheder tilbyder normalt mere frihed og komfort, da brugeren ikke er begrænset af kabler, men de er ofte lidt dyrere end traditionelle trådløse enheder med ledninger.

Leave a Reply