Hvad gør man ved en sur vaskemaskine?

Ad Blocker opdaget

Vores website drives af indtægten fra annoncer. Overvej venligst at slå din Ad Blocker fra og støt vores hjemmeside.

Lugter der surt når du åbner for vaskemaskinen eller lugter dit tøj bare lidt surt når det er blevet vasket, så er det nok vaskemaskinen den er gal med – den er nemlig blevet sur.

Det kan en vaskemaskine blive af og til, og så skal den renses. Det bedste du kan gøre ved en sur vaskemaskiner er altså at få den renset på, og hvordan går man så det?

Det mest normale er at købe noget vaskemaskinerens og følge anvisninger herefter eller læse direkte på din vaskemaskine producents hjemmeside, hvad de anbefaler at man gør for at rense en vaskemaskine. Men der er også andre ting man kan gøre.

Kan man bruge eddike til at rense sin vaskemaskine?

Ja du kan godt bruge eddike til at rense din vaskemaskine. Det er dog primært til afkalkning at du bør bruge eddike, men i nogle tilfælde kan det også have en betydning for lugten, da der kan sætte sig bakterier fast i kalk.

Ved rend med eddike skal du bruge 2-3 dl og hælde de i sæbeskuffen el. i tromlen direkte, og herefter køre et vaskeprogram med høj temperatur.

Kan man rense vaskemaskinen med opvasketabs?

Opvasketabs er sæbe og har den evne at det kan opløse fedt og meget andet snavs, og derfor kan man godt bruge dem i en vaskemaskine også.

Du kan bruge opvasketabs til rens af vaskemaskinen ved at ilægge 2-3 opvasketabs og tilsætte en dl citronsyre i sæbeskuffen. Igen skal de køres på et program med højeste temperatur.

Kan man hælde rodalon i vaskemaskinen?

Du kan godt bruge Rodalon i en vaskemaskine. Rodalon er et forurenende middel og du bør derfor bruge det med omhu, da det løber ud med spildevandet.

Det kan dog anvendes til lugtfjerning i tøj og er derfor også populært at anvende i en vaskemaskine under tøjvask el. hvis din vaskemaskine lugter.

Der er altså flere måder at gøre din vaskemaskine ren på. Har du en gammel vaskemaskine kan du også overveje at udskifte den ved at finde et godt tilbud på en ny vaskemaskine.

Leave a Reply